2020-as esküvÅ‘i ruha trendek (1. rész)


Rengeteg stílusú esküvÅ‘i ruha közül választhatnak azok a nÅ‘k, akiknek a 2020-as évben kötik be a fejét. Legyen rövid vagy hosszú fazonú, sÅ‘t, már a megszokott fehér és tört fehér esküvÅ‘i ruha mellett egyre inkább elfogadottak a színes menyasszonyi ruhák is. Persze azért még mindig nagyobb százalékban találkozhatunk a kifutókon és divatfotókon a jól megszokott fehér árnyalatokkal.

A menyasszonyi ruha gyártók, a ruhaipari trendeknek megfelelÅ‘en évrÅ‘l évre igyekszenek megújulni, így a 2020-as kollekciókban is találhatnak a nÅ‘k bÅ‘ven egyedi megjelenésű modelleket. Disney hercegnÅ‘k is megirigyelnék például azokat a néhány neves divattervezÅ‘ által kreált puffos, buggyos ujjú ruhákat, ahol a vállakat teljesen szabadon hagyják. Valóban egyedi megjelenést kölcsönöz ez a feltűnÅ‘ ujj kialakítás.

A viktoriánus romantika és a szerényebb irányzatok kedvelÅ‘inek és igényeinek megfelelÅ‘en sok esküvÅ‘i ruha tervezÅ‘ felemelte a ruhák nyakkivágását és meghosszabbította a menyasszonyi ruhák ujját is. Bátrabb aráknak diszkréten szexi ruhák sora áll a rendelkezésükre. Könnyed anyagok, sejtelmes, libbenÅ‘ szabás, magas kivágások, akár mind a két combunkat is kivillanthatjuk az esküvÅ‘nkön, ha éppen arra vágynánk.

2020-ra a tervezÅ‘k az esküvÅ‘i öltöny új értelmezésével kísérleteztek. Talán ez a legegyedibb esküvÅ‘i ruha fazon, amivel a 2020-as szezonban találkozhatunk. Az esküvÅ‘i ruhánknak szánt blézert felvehetjük hosszú és rövid szárú nadrággal, vagy a hosszabb fazonokat direkt úgy tervezték, hogy nadrág nélkül is viselhetÅ‘k legyenek, teljes értékű rövid ruhaként.