2020-as esküvői ruha trendek (1. rész)


Rengeteg stílusú esküvői ruha közül választhatnak azok a nők, akiknek a 2020-as évben kötik be a fejét. Legyen rövid vagy hosszú fazonú, sőt, már a megszokott fehér és tört fehér esküvői ruha mellett egyre inkább elfogadottak a színes menyasszonyi ruhák is. Persze azért még mindig nagyobb százalékban találkozhatunk a kifutókon és divatfotókon a jól megszokott fehér árnyalatokkal.

A menyasszonyi ruha gyártók, a ruhaipari trendeknek megfelelően évről évre igyekszenek megújulni, így a 2020-as kollekciókban is találhatnak a nők bőven egyedi megjelenésű modelleket. Disney hercegnők is megirigyelnék például azokat a néhány neves divattervező által kreált puffos, buggyos ujjú ruhákat, ahol a vállakat teljesen szabadon hagyják. Valóban egyedi megjelenést kölcsönöz ez a feltűnő ujj kialakítás.

A viktoriánus romantika és a szerényebb irányzatok kedvelőinek és igényeinek megfelelően sok esküvői ruha tervező felemelte a ruhák nyakkivágását és meghosszabbította a menyasszonyi ruhák ujját is. Bátrabb aráknak diszkréten szexi ruhák sora áll a rendelkezésükre. Könnyed anyagok, sejtelmes, libbenő szabás, magas kivágások, akár mind a két combunkat is kivillanthatjuk az esküvőnkön, ha éppen arra vágynánk.

2020-ra a tervezők az esküvői öltöny új értelmezésével kísérleteztek. Talán ez a legegyedibb esküvői ruha fazon, amivel a 2020-as szezonban találkozhatunk. Az esküvői ruhánknak szánt blézert felvehetjük hosszú és rövid szárú nadrággal, vagy a hosszabb fazonokat direkt úgy tervezték, hogy nadrág nélkül is viselhetők legyenek, teljes értékű rövid ruhaként.