2020-as esküvÅ‘i ruha trendek (2. rész)


A 2020-as esküvÅ‘i ruha trendek elsÅ‘ részében bemutattunk néhány olyan menyasszonyi ruha fazont, ami biztosan fel fog bukkanni a jövÅ‘ évi esküvÅ‘k "trendi" aráin. Ha nem is hétköznapi esküvÅ‘kön, de nagy sztárok és celebek fényűzÅ‘ lagzijain biztosan. Mint például a hosszú ujjú és magasított nyakú, vagy a nadrágkosztüm elegáns fazonját kölcsönzÅ‘ vagány, kicsit fiúsabb fazonok.

De a 2020-as esküvÅ‘i ruha választék ezzel még közel sem teljes. A divattervezÅ‘k elhalmoztak minket csodálatos új kreációkkal, amiket már csak végignézni is mesés. Tollak a szoknyán, tollak a váll résznél, tollak az egész ruhán? Igen! Lenge, bohém, rövid és hosszú szabású menyasszonyi ruha kreációknál különbözÅ‘ madártollakat, és hatalmas, légies, hófehér strucc tollakat is felfedezhetünk néhány neves tervezÅ‘ 2020-as esküvÅ‘i ruha kollekciójában.

Mint láthatjuk, a divattervezÅ‘k gondoskodnak róla, hogy a 2020-as esküvÅ‘i ruha választék se legyen unalmas, vagy elcsépelt. Még ha fel is ismerhetÅ‘k korábbi divathullámok, mindig lesz egy-egy olyan új anyag, vagy kiegészítÅ‘, amivel le tudják porolni és újra tudják értelmezni a fazonokat. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem választhatnánk a klasszikus verziók közül. A lehetÅ‘ség adott, de abban a menyasszonyi ruhában menjünk férjhez, ami legjobban passzol az egyéniségünkhöz.