2020-as esküvői ruha trendek (2. rész)


A 2020-as esküvői ruha trendek első részében bemutattunk néhány olyan menyasszonyi ruha fazont, ami biztosan fel fog bukkanni a jövő évi esküvők "trendi" aráin. Ha nem is hétköznapi esküvőkön, de nagy sztárok és celebek fényűző lagzijain biztosan. Mint például a hosszú ujjú és magasított nyakú, vagy a nadrágkosztüm elegáns fazonját kölcsönző vagány, kicsit fiúsabb fazonok.

De a 2020-as esküvői ruha választék ezzel még közel sem teljes. A divattervezők elhalmoztak minket csodálatos új kreációkkal, amiket már csak végignézni is mesés. Tollak a szoknyán, tollak a váll résznél, tollak az egész ruhán? Igen! Lenge, bohém, rövid és hosszú szabású menyasszonyi ruha kreációknál különböző madártollakat, és hatalmas, légies, hófehér strucc tollakat is felfedezhetünk néhány neves tervező 2020-as esküvői ruha kollekciójában.

Mint láthatjuk, a divattervezők gondoskodnak róla, hogy a 2020-as esküvői ruha választék se legyen unalmas, vagy elcsépelt. Még ha fel is ismerhetők korábbi divathullámok, mindig lesz egy-egy olyan új anyag, vagy kiegészítő, amivel le tudják porolni és újra tudják értelmezni a fazonokat. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem választhatnánk a klasszikus verziók közül. A lehetőség adott, de abban a menyasszonyi ruhában menjünk férjhez, ami legjobban passzol az egyéniségünkhöz.