A legkedveltebb koszorúslány ruha színek

Az esküvő napja nem csak a menyasszony számára bír nagy jelentőséggel. Nagy megtiszteltetés azon közeli barátnőid számára is, akiket koszorúslányodnak választottál. 
A régi szokások kicsit átalakultak az idő folyamán. Jellemzően a család fiatalabb nő tagjai, lányai voltak a koszorúslányok az esküvőn, a mai modern lagzikon pedig már legtöbbször a menyasszony legjobb barátnői lesznek a koszorúslányok. Menyasszonyként jó érzéssel tölt el, ha a szívedhez legközelebb álló barátnőid vesznek körül életed nagy napján. Azok, akikkel a hajadon lányéveid során oly sok közös emléket éltetek át együtt. 
 
A koszorúslányok ruhájának színe szinte bármilyen lehet, sötét, világos, egyszínű, vagy akár több színű is. Bármelyikre is essen a választásunk, biztosak lehetünk benne, hogy tökéletesen mutatnak majd a csodaszép hófehér esküvői ruhánk mellett. Az egyik legközkedveltebb szín a koszorúslányok ruháit illetően a kék és annak bármely árnyalata. A világoskék, tintakék, sötétkék színek elegáns, vagy bohókásabb fazonú ruhákhoz is jól passzolnak.  
 
Ha lelkünkben még ott él a kislány, aki rózsaszínben látta a világot, akkor nem is kérdés, hogy a rózsaszín koszorúslány ruhát választjuk majd. Ez az egyik legromantikusabb ruha szín. Ha a világosabb árnyalatait, a púder és babarózsaszínt túl édesnek ítéled, válaszd, vagy kombináld fukszia színnel. Ez a sötétebb rózsaszín árnyalat a koszorúslányok ruháját lenyűgözővé és igazán szenvedélyessé varázsolja. Bézs, menta, halványsárga pasztellszínekkel a koszorúslányok különböző színű ruhákban is lehetnek, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban álló árnyalatot.