Esküvői helyszín ötletek

 

Miután megtörtént a lánykérés és elhangzott az igen, azután megkezdődhet az esküvő megtervezése. 

A nagy napot általában a lánykérést követő évben szokták megtartani, hiszen a rengeteg tennivalóhoz és elintéznivalóhoz kell is ennyi idő. 

Az esküvői helyszín első helyen áll a legtöbb fiatal házasulandó listáján, hiszen ezeket ki kell választani, végig kell látogatni, majd dönteni, ami akár több hónapot is igénybe vehet. Egy népszerű esküvői helyszín foglalását pedig már jó előre jeleznünk kell, nehogy az esküvőnkre kitűzött dátumra elhappolja egy másik pár előlünk. 

Összegyűjtöttünk pár különleges esküvő helyszín ötletet, ami segítségetekre lehet a választásban és döntésben. Akik a boldogító igent a szabad ég alatt szeretnék kimondani, azoknak jó ötlet lehet valamelyik hazai nemzeti park. Az érintetlen természet közelsége bájos romantikát kölcsönözhet a szertartásnak, azonban a feltételekről és lehetőségekről mindenképpen érdeklődjünk közvetlenül a nemzeti park üzemeltetőjénél. 

Akiknek mindene az olvasás, és imádják a könyveket, akár a helyi könyvtárat is kibérelhetik a ceremónia idejére. 

Hasonló képpen aki imád vitorlázni, de nincs saját hajója, az bérelhet egyet a nagy napra. Egy hajó fedélzetén szűk körű és belsőséges ceremónia tartható miközben lágyan ringatózunk például a balatoni naplementében.  

Színház, vidámpark, múzeum, (jég)barlang, és még hosszan sorolhatnánk, hiszen tényleg rengeteg különleges esküvő helyszín áll a rendelkezésére azoknak, akik valamilyen egyedi megoldást szeretnének.