Ezekre ügyelj a koszorúslány csokrok kiválasztásánál

Ha az esküvői ruhánk és a koszorúslányaink ruháinak kiválasztásán már túl vagyunk, jöhet a koszorúslány csokrok kitalálása és megtervezése. A koszorúslányok kis csapata a legjobb barátaidból és szeretteidből áll. Ezt szem előtt tartva válasz olyan virágokat a koszorúslány csokrok összeállításához, amik a szívednek kedvesek. 

A koszorúslány csokrok variációinak száma végtelen. Tervezésekkor érdemes fejben tartanod az alábbiakat: a koszorúslány csokrok akár egyszerűbbek, akár bonyolultabbak, de mindig harmonizáljanak a te csokroddal! Mivel a koszorúslány csokrok a koszorúslányok legnagyobb, legfigyelmesebb kiegészítői lesznek, fontos, hogy mind a ruha, mind a virágok jól működjenek együtt - mind stílusban, mind színben. Mivel a legtöbb esküvői fotón a koszorúslányok mellett állsz majd, az esküvő fontos vizuális szempontja, hogy a csokrok hogyan viszonyulnak a tiédhez. 

Amire még ügyelj, hogy a csokrok a teljes esküvői virágdekorációhoz is tökéletesen passzoljanak. Ha egy ember, vagy egy csapat felel az esküvődön a virágdekorációkért és csokrokért, akkor könnyebb dolgod lesz. Ők ezt szem előtt tartják majd, hiszen az ő fejükben ott él a vizuális összkép a teljes dekorációról. Érdemes nem teljesen ugyan olyan színű csokrot köttetni, mint amilyen a koszorúslányok ruhájának színe. Viszont egy hasonló árnyalatú csokor szépen kiegészíti és kiemeli a ruhájukat, valamint a csokor apró részleteit is.