Hollywoodban egyre népszerűbbek a válópartyk


Hollywoodban mindennek nagyobb feneket kerítenek, mint bárhol máshol a világon. Nem meglepő tehát, hogy a viszonylag újnak számító váló partyk is itt terjedtek el legelőször.

Amilyen sok erőfeszítést áldozunk az esküvőnk napjára a válásunk napja általában nagyon üres és kellemetlen. Ezért, ha jobban belegondolunk, a morbiditásán felül van a váló party rendezésében némi realitása is. Főleg azért írjuk ezt, mert ha már elmúlt a szerelem két ember között és válásra kerül a sor, akkor az inkább így történjen, békében, mint haragban.

Sokak között a kapcsolat a válásra már annyira elmérgesedik, hogy kígyót békát, átkokat szórnak egymásra. Ezzel szemben egy váló party a kölcsönös döntésről, egymás tiszteletéről szól és arról, hogy rövid az élet, ez most valamiért kettönk között nem jött össze, de adjuk meg az esélyt egymásnak, hogy valaki más személyében újra boldogok lehessünk.

A váló party Hollywoodban legalább annyira nagy esemény, mint egy sztáresemény.  Számos hírességről és sztárról olvashattunk már, aki egy váló party keretében vetett véget a házastársi kapcsolatának. Ha nálunk is küszöbön áll a válás, fontoljuk meg, hogy mi mindent veszíthetünk azzal, ha haraggal és teli keserűséggel válunk el attól az embertől, aki egykor nagyon is sokat jelentett nekünk. Illetve, mennyivel pozitívabb és jobb, ha békében és szeretettel engedjük el a másikat.