Partnereink

Manami Wedding Kollekció!

Készülődjetek Manamiban a nagy napon!  Köntösök menyasszonyoknak, koszorús lányoknak, örömanyáknak, lánybúcsúra, köszönő ajándéknak!

Instagram: manamilingerie
Facebook: manami_bakanzsuzsi
Webshop: www.manami.hu
Budapesten személyesen megtekinthető: Üvegház (Budapest V. Sas utca 5.)

Manami Wedding Kollekció!


Zsolnay Zsuzsanna, professzionális sminkes

Egészen fiatal korom óta érdekelnek az emberek és a divat világa. Folyamatosan figyeltem a plakátokon, újságokban a szép ruhákat, hajakat, fotókat, modelleket, sminkeket. Iskolás koromban kezdtem magam sminkelni, amit mások mindig megdicsértek és néhány barátnőm, illetve családtag olykor - olykor meg is kért, hogy nekik is készítsek valami szép sminket. Ez 14 éves koromban kezdődött és a láz az óta is tart...1996-ban, eleinte hobbiként kezdtem, de később a főiskola alatt megtalált egy fotós, aki engem akart lefotózni és el is vitt néhány fotózásra. Ekkor nagyon megtetszett ez a szakma, és gyakran nézegettem az Interneten a sminkesek, modellek, fotósok munkáit. Egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy nagyon tetszik ez a világ. Ezzel egy időben foglalkoztatott a pszichológia, a személyiségfejlődés, a vezetői szemlélet. Ehhez eszközként az alternatív gyógyászat,  életmód tanácsadás és szépségipar területén kezdtem el dolgozni. Itt találkoztam először olyan készítményekkel, amelyek nem hogy károsak lennének az emberi bőrre, szervezetre (mint az egyéb termékek 99%-a), még ápol is és egészséges, valamint kiváló minőségű. Eldöntöttem, hivatalosan is sminkes leszek, ezekkel a készítményekkel szívesen szépítek bárkit. Mindig is szerettem segíteni az embereknek. Így két diplomás mérnökként az egészség, szépség és a sminkelés lett a szerelem az életemben. Mindemellett a vendégeim inspirálására elvégeztem egy Szemilla Stylist képzést, majd egy Volume Lash kurzust, így bővült a szolgáltatásom a műszempilla építéssel, ami a napi munkám legjavát adja. Saját üzletet nyitottam és indítottam, több területen munkatársakat fejlesztettem és sikeressé tettem a vállalkozásomat.

Tudásomat minden területen a legkiválóbb szakemberektől tanultam és szereztem szakmai tapasztalatokat, amit szeretek folyamatosan bővíteni. Szeretem az újdonságokat, a kihívásokat és mindig figyelem a példaképek munkáit, amitől én is fejlődhetek. Számomra a munkám - és köztük a sminkelés is egy csapatmunka kiteljesedése, egy olyan alkotás, amitől nem csak a vendég, de mi (a stáb) is többek leszünk. Egy közös munka alkalmával mindannyian egyszerre tudjuk átélni a sikert és a boldogságot a végeredmény kapcsán, mindezt jó hangulatban és felszabadult közegben. Úgy érzem megtaláltam azt a hivatást, ami által adni tudok másoknak, legyen szó cégvezetésről, sminkelésről, egészségről, műszempilla építésről vagy arc-testkezelésről...

Sápi Viktória, sminkes és fodrász

Sápi Viktória vagyok, 2013 óta sminkesként, majd 2016-tól fodrászként is tevékenykedem.
Mivel kellő kreativitás és kihívás van mindkét szakmában, valamint lehetőségem van egyszerre mindkét tevékenységet végezni, így igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy azzal foglalkozom amit szeretettel és élvezettel csinálok.Az évek során többféle felkérésnek tehettem eleget, de ezek közül leginkább az esküvők világa az, amely legközelebb áll hozzám.
A tökéletes megjelenéshez professzionális, minőségi termékeket használok. Rugalmas időbeosztással, helyszíni kiszállást is vállalok, Budapesten és vidéken egyaránt.

Együttműködő partnereim között megtalálhatók fotósok, rendezvény szervezők, esküvői ruha kölcsönzők, fejdísz készítők.
Ha szeretnéd, hogy levegyük válladról a szervezéssel járó  terheket, és megkönnyítsük a készülődést, keress bizalommal, hogy részesévé váljunk életed fontos pillanatainak.

Zani Store Budapest, ruhapróba helyszíneRuha próba foglaláshoz időpont szükséges az alábbi telefonszámon:
+36 70 433 80 58 vagy +36 20 521 2341 számon
Az üzlet címe: 1056 Budapest Szerb utca 17.