Rólunk


"Nincs nagyobb boldogság, mintha szeretnek bennünket. "
/Charlote Bronte/

Évek óta tartó barátságunkban eljött az a pont nem olyan régen, amikor úgy döntöttünk, hogy közös fába vágnánk a fejszénket. A téma pedig adta magát: Mindketten szeretjük a nőies, kifinomult, magas minőségű és kifinomult dolgokat, ezért szinte nyivánvaló volt, hogy esküvői ruhákkal- és kiegészítőkkel szeretnénk foglalkozni. Az elképzelést tettek követték és (mivel mindketten eléggé pörgős személyiségek vagyunk, nem sokat ültünk az elképzeléseinken... ) megszületett a Sweet Brides.Viszont csavartunk egyet ezen az opción és itthon elsőként webáruházként forgalmazzuk a ruháinkat... Innovatív és merész vállalkozásnak tűnhet ez így elsőre -ez a két jelző amúgy is illik mindkettőnkre :) - viszont a tengerentúlon bevett szokás a menyasszonyoknak neten rendelt ruhában tündökölni a nagy napon; reméljük, a magyar célközönség is nyitottan fogadja ezt az ötletünket.
A folyamatosan bővülő, megújuló kollekciónkat ketten válogatjuk össze, így az aktuális trendeken túl a mi ízlésvilágunknak megfelelő, magas minőségű ruhákkal találkozhattok a webshopunkban. Mindketten szeretjük a különböző stílusokat és ez megmutatkozik a kínálatunkban: nehezen találsz két egymáshoz hasonlító ruhát. ;)

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy elsőre merész ötletnek tűnhet neten megrendelni a ruhát a nagy napra, ezért a webes rendelések fogyasztóvédelmi szabályozásai mellett plusz lehetőségeket is biztosítunk: ruhapróbára van lehetőség, illetve varrónőket is tudunk ajánlani, ha a számodra tetsző ruhánkon valamit változtatnál. Mindent úgy teszünk a menyasszonyainkért, ahogy fordított helyzetben, vásárlóként mi is elvárnánk, ahogy nekünk is jól esne. :)
Számunkra nagyon fontos, hogy minden megrendelőnk elégedett és boldog legyen, hiszen ezek a dolgok azok, amik inspirálnak minket: amikor kapunk egy kedves köszönő levelet, vagy egy fotót a csillogó szemű, gyönyörű menyasszonyról, aki a mi ruhánkban tündököl élete egyik legszebb és legboldogabb napján.
Hiszen tudjátok:
 
"Semmi sem ér többet a mai napnál."
/Goethe/